Denne side er under opbygning

This page is under construction
Eureka er et videns spil, er du klogere end din modstandere Eureka er et simi online spil, alle spørgsmålene er online Der er pt. 15 kategorier med minium 300 spørgsmål i hver . Der kommer løbende flere spørgsmål til i de enkelte kategorier. For at spille Eureka skal man være logget ind med en kode, denne kode findes i æsken med spillepladen. Første gang man logger ind med sin kode, skal man oprette sig på siden med sit egent brugernavn og password. Eureka kan spilles på alle devices, tablets på 7+ tommer er dog at fortrække.
koden er password -

VIGIGT INFO, før du køber Eureka Spillet er online, så det kræver adgang til internettet, herved bruger man data, log på over et wifi net hvor man har ubegrænset data til rådighed, der bruges ca. xx MB i timen når man spiller. Du for 2 års adgang til spillet første gang man logger ind, efter 2 år har du ikke adgang mere. Hvis man vil spille efter 2 år er gået, kan man købe adgang til at spille Eureka igen Prisen er omkring 5 euro for et år eller man kan få 31 dage for omkring 1,5 euro

Hvorfor koster det, for noget jeg allerede har købt ? Spillet bliver løbende udvidet med nye spørgsmål og kategorier, alternativet var at få printet spørgsmål på kort, prisen ville så være 10 gange så dyrt for at få de nyeste spørgsmål og kategorier.

Derfor skal du IKKE købe Eureka Du har ikke adgang til internettet Du vil ikke betale mere, efter det første år Du har købt spillet Herueka, som bruger de samme spørgsmål online.

Eureka